skip to Main Content

Новинарството меѓу информацијата и политиката – тема на „Уреднички брифинг“ со Ацо Кабранов

Новинарството меѓу информацијата и политиката – тема на „Уреднички брифинг“ со Ацо Кабранов
  • 20.04.2018

Улогата на новинарството како етичка професија и мешањето на политиката во информациите. Како се известуваше и која е иднината на новинарството – на овие теми Ацо Кабранов разговараше со новинарите Сашо Ордановски и Емил Ризаов во „Уреднички брифинг“.

Back To Top