skip to Main Content

Не случајно го одбравме бројот 1 – една година 1ТВ со вас

Не случајно го одбравме бројот 1 – една година 1ТВ со вас
  • 29.03.2019

По една година постоење, 1ТВ и 1тв.мк се етаблираа во македонскиот медиумски простор како лидери во презентирање на ексклузивни, навремени и точни информации, исполнувајќи ги стандардите што ги поставува целокупниот тим.

Со квалитетни програмски содржини, држејќи се до основниот концепт на програма со информативно – забавен карактер, 1ТВ ги потврди причините за гледаноста.

Не случајно го одбравме бројот 1 како име на оваа телевизија. Ние го заслужуваме бројот 1. Ние сме број 1.

Среќен роденден 1ТВ.

1 година 1ТВ

Back To Top