skip to Main Content

Мицкоски на ФБ: Ех Зоране… ќе остане запишано

Мицкоски на ФБ: Ех Зоране… ќе остане запишано
  • 11.01.2019

Ех Зоране… ќе остане запишано, овa лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски го напиша на својот Фејсбук профил по изгласувањето на измените на Уставот во Собранието.

– Кога не знаеш зошто се случува ова синко, да знаеш за пусти пари го продаде својот народ. За власт, за моќ, за функции. И затоа денес ги нема парите, ниту во народот, ниту во фирмите.” Ех Зоране… ќе остане запишано, напиша Мицкоски.

Back To Top