skip to Main Content

Митко Јанчев гостин на трибина организирана од СДСМ

Митко Јанчев гостин на трибина организирана од СДСМ
  • 30.10.2019

Градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев беше гостин на вечерашната трибина на владејачката СДСМ во неговиот град. На трибината со наслов „На прав пат“ Јанчев седеше во првиот ред.

Во Домот на на културата ,,Иван Мазов Климе” се обратија потпретседателот на СДСМ, Оливер Спасовски, членот на ЦО на СДСМ, Трајан Димковски и заменик премиер за економски прашања Кочо Анѓушев.

Спасовски го поздрави Јанчев и рече дека се надева дека граѓаните ќе го следат неговиот пример и ќе се приклучат на „вистинскиот пат“, ако не повеќе, да ги слушнат нивните ставови и мислења.

Back To Top