skip to Main Content

Мерсел Биљали и Џелал Незири во „Уреднички брифинг“ со Ацо Кабранов

Мерсел Биљали и Џелал Незири во „Уреднички брифинг“ со Ацо Кабранов
  • 11.04.2018

Инцидентите и агресијата во албанскиот политички корпус се во фокусот на ова издание на „Уреднички брифинг“ со Ацо Кабранов.

Дали ДУИ има капацитет да стане граѓанска и демократска партија?

Гости се аналитичарот Мерсел Биљали и новинарот Џелал Незири. 

 

Back To Top