skip to Main Content

Меморијален турнир посветен за Горан Димоски – Гого

Меморијален турнир посветен за Горан Димоски – Гого
  • 24.08.2018

По повод шест месеци од трагично изгубениот живот на младиот Горан Димоски,  на 14, 15 и 16 септември  во основното училиште „Браќа Миладиновци“ во скопска населба Аеродром ќе се одржи меморијален турнир во кошарка.

За да му се оддаде почит на починатиот Гого во овие три дена ќе бидат организираат тимови за играње баскет, односно еден тим ќе го сочинуваат 3 + 1 играч. Котизацијата ќе изнесува 150 денари од играч или 600 денари од тим.

– Сите заедно да се собереме и да му оддадеме почит на нашот „Никогаш заборавен Гого“ – велат организаторите на овој турнир.

За да дознаете повеќе детали, кликнете ТУКА.

Back To Top