skip to Main Content

„Макрон ја исклучи Албанија, но не и С.Македонија“

„Макрон ја исклучи Албанија, но не и С.Македонија“
  • 17.10.2019
Угледниот „Политико“ по втор пат во два дена пишува за шансите на С.Македонија да добие позитивна одлука од ЕУ за отпочнување на пристапните преговори, пренесува 360степени.мк.
Back To Top