Макрон што правиш??? – Macron qu’est-ce que tu fais???

Советот на министри за општи работи на ЕУ доцна попладнево заврши без заклучок за започнување преговори со Албанија и Северна Македонија, па одлуката се префрла кај шефовите на држави или влади кои ќе се сретнат в четврток и петок во … Continue reading Макрон што правиш??? – Macron qu’est-ce que tu fais???