skip to Main Content

Среда е неработен ден

Среда е неработен ден
  • 17.08.2019

Следниот неработен ден е во среда.

На 28 август, среда, се паѓа празникот Успение на Пресвета Богородица (Голема Богородица) и тој ден е неработен за православните верници во земјава.

Пота, следен неработен ден имаме на 8. септември (недела), Ден на независноста, односно 9 септември (понеделник) е неработен ден, па 11 октомври (петок), Ден на народното востание.

Back To Top