skip to Main Content

Истражувачкото новинарство во фокусот на новото издание на Уреднички брифинг

Истражувачкото новинарство во фокусот на новото издание на Уреднички брифинг
  • 27.04.2018

Новинарките Жаклина Хаџи-Зафирова и Кристина Озимец се гостинки во новото издание на „Уреднички брифинг“ со Ацо Кабранов.

Темата е истражувачкото новинарство во Македонија.

Ако истражувањето е сржта на новинарството, зошто истражувачките во Македонија доживуваат само повремени проблесоци? Со кои проблеми и пречки најчесто се соочуваат истражувачките новинари?

Погледнете го видеото:

Back To Top