skip to Main Content

Инструкции како да ја гледате 1ТВ на вашиот ТВ приемник

Инструкции како да ја гледате 1ТВ на вашиот ТВ приемник
  • 04.04.2018

Поради огромниот интерес за следење на програмата на 1ТВ, ги информираме нашите гледачи дека можат да не следат на следниве оператори:

  • ВИП – 13 канал
  • МахТВ – 13 канал
  • Неотел – 12 канал

Се очекува наскоро 1Тв да се емитува и на:

  • ТоталТВ
  • 5Нет – Гевгелија
  • ИП СИСТЕМС – Куманово
  • Теленет – Тетово
Back To Top