skip to Main Content

Зеќири за изјавата на арачиновци: Ова е исто како да веруваш дека Мицковски некогаш ќе стане премиер

Зеќири за изјавата на арачиновци: Ова е исто како да веруваш дека Мицковски некогаш ќе стане премиер
  • 08.10.2019

Пратеникот на СДСМ, Мухамед Зеќири, се огласи на Твитер во врска со изјавата на арачиновци во емисијата „Клик плус“ на ТВ 21 дека од неговата партија им било ветено вработување на 300 жители на селото како пилоти.

„Да веруваш дека некој им ветил на Арачиновци дека ќе се вработат 300 пилоти, е исто како да веруваш дека Мицковски некогаш ќе стане премиер“, напиша Зекири на Твитер.

Back To Top