skip to Main Content

Запалени двете возила на поранешниот претседател на СДСМ во Штип

Запалени двете возила на поранешниот претседател на СДСМ во Штип
  • 24.10.2019

Рано изутрината по пет часот станарите на зградата забележале дека горат автомоболите, кои биле паркирани на паркинг пред зградата во населбата Сењак.

Back To Top