skip to Main Content

Заев на Фејсбук: Децата на Македонија ќе бидат горди на сите нив

Заев на Фејсбук: Децата на Македонија ќе бидат горди на сите нив
  • 22.10.2018

Премиерот Зоран Заев на Фејсбук уште еднаш им се заблагодари на сите 80 пратеници што гласаа „за“ почнување на процедурата за уставни промени.

-Искрено благодарам на сите пратеници за историската одлука која ја донесоа во Собранието. Децата на Македонија ќе бидат горди на сите нив. Сите ќе бидеме горди на нашите пратеници, напиша Заев.

Back To Top