skip to Main Content

Заев и Вучиќ ќе се сретнат на граничниот премин Табановце-Прешево

Заев и Вучиќ ќе се сретнат на граничниот премин Табановце-Прешево
  • 02.09.2018

Македонскиот премиер Зоран Заев и претседателот на Србија Александар Вучиќ денеска ќе се сретнат на граничниот премин Табановце-Прешево.

На средбата, како што информираат од Владата на Република Македонија, ќе биде најавена имплементацијата на проектот за заедничко гранично управување – One Stop Shop.

Back To Top