skip to Main Content

Забава за сите генерации: „Ексклузив“ на 1ТВ – секој работен ден (ВИДЕО)

Забава за сите генерации: „Ексклузив“ на 1ТВ – секој работен ден (ВИДЕО)
  • 04.09.2018

Ексклузивно ви го враќаме „Ексклузив“ во вашиот дом и тоа од понеделник (10.09.2018), секој работен ден во 18 часот.

Претпознатливот естраден магазин „Ексклузив“ повторно на екраните во ново руво и екипа која е подготвена да ве доближи поблиску до македонската естрада.

„Ексклузив“ е телевизиски формат на „1ТВ“ од областа на шоу-бизнисот, кој секој работен ден ќе го има во Студио 1. Светот на познатите, нивниот животен стил, најновите информации за нивната кариера во секојдневен забавен формат.

Back To Top