skip to Main Content

Животниот пат, истрајноста, борбата и храброста: Фросина Ременски во „Лица“

Животниот пат, истрајноста, борбата и храброста: Фросина Ременски во „Лица“
  • 09.07.2018

Фросина Ременски, жената која во јавноста и политичките кругови е позната како храбар и непоколеблив борец за правда и еднаквост беше гостин во „Лица“. За прв пат зборуваше за сите искушенија, уцени и опасности што како жена политичар ги добива во Македонија. За аферата „Афис“, која буквално ја „стресе“ политичката сцена во Македонија и регионот, за приватниот живот, за „бомбата“ бр 13, за поддршката од сопругот и за сите предизвици кои стојат пред неа.

Целиот разговор може да го погледнете во видеото:

Back To Top