skip to Main Content

ЕПП чека официјална реакција од Унгарија за Груевски

ЕПП чека официјална реакција од Унгарија за Груевски
  • 14.11.2018

Членовите на Европската Народна Партија за сега на го коментираат бегството на поранешниот премиер Никола Груевски во Унгарија.

– Сакаме да видиме официјална реакција од Унгарија, тоа е најважно сега – која е официјалната позиција на Будимпешта, изјави европратеникот Андреј Ковачев од ЕПП, задолжен за Западниот Балкан.

Back To Top