skip to Main Content

Екипата на 1ТВ избркана од пред домот на Орбан – клучната алка во синџирот Скопје – Белград – Будимпешта поврзан со бегството на Груевски?

Екипата на 1ТВ избркана од пред домот на Орбан – клучната алка во синџирот Скопје – Белград – Будимпешта поврзан со бегството на Груевски?
  • 14.11.2018

Екипата на 1ТВ избркана од пред домот на Орбан. Дел од обезбедувањето на премиерот Виктор Орбан ја отстрани екипата на 1ТВ која известува за вмешаноста на оваа клучна политичка фигура во Унгарија во бегството на експремиерот Груевски. Екипата на 1ТВ останува на терен во главниот град на Унгарија и понатаму да ја известува јавноста за можноста токму Орбан да е клучната алка во синџирот Скопје – Белград – Будимпешта поврзан со бегството на Груевски.

Back To Top