skip to Main Content

Една година Влада на чело со Заев и митингот на Мицкоски во фокусот на „Печат на неделата“

Една година Влада на чело со Заев и митингот на Мицкоски во фокусот на „Печат на неделата“
  • 03.06.2018

Изминаа 12 месеци откако со државата раководи власта предводена од Зоран Заев. Христијан Мицкоски на прв голем митинг на ВМРО-ДПМНЕ како лидер. Кои беа пораките кои ги испрати Мицкоски, а што и недостасува на Владата? Излезен ли е новиот лидер Мицкоски од сенката на Груевски? Упати ли клучни пораки кои власта на Заев треба да ги послуша? Што ќе донесе евентуалното решение на спорот со името?

Ова се дилемите на кои во вечерашното издание на емисијата „Печат на неделата“ со Сашо Ордановски, полемизираа Уранија Пировска од Хелсиншки Комитет, Павле Трајанов – претседател на Демократски сојуз и Андреа Стојковски од НВО Еуротинк.

Back To Top