skip to Main Content

Директорката на УЈП Лукаревска гостин во „Уреднички брифинг“ (ВИДЕО)

Директорката на УЈП Лукаревска гостин во „Уреднички брифинг“ (ВИДЕО)
  • 04.07.2018

Директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска, беше гостин во „Уреднички брифинг“ на 1ТВ, каде што зборуваше за различни теми поврзани со УЈП, како што се прогресивното оданочување, стравувањата од евентуалното зголемување на даночна евазија, се почестите прашања дали верските лица се подложни на контроли на УЈП како и реформите во оваа институција.

Меѓу другото, гледачите на 1ТВ имаа можност да упатат прашања до Лукаревска за теми што ги интересираат.

За сите оние што го пропуштија интервјуто, можат да го погледнат во видеото:

Back To Top