skip to Main Content

Димитровски: Не сум му платил рекет на Боки 13, не можам да видам 5.000 евра кеш, не па 500.000

Димитровски: Не сум му платил рекет на Боки 13, не можам да видам 5.000 евра кеш, не па 500.000
  • 16.07.2019

Поранешниот градоначалник на Кочани и сопственик на печатницата „Европа 92” Ратко Димитровски демантира дека на  на Бојан Јовановски, Зоран Милевски – Кичеец и Катица Јанева им платил рекет од 500.000 евра.

-Никој ниту ми се јавувал, ниту сум се видел со Боки 13, ниту од мене барал нешто такво. Ниту пак сакам да се видам со таков човек. Мојата компанија нема ни маркетинг во 1 ТВ, никаква соработка не сме имале, така што ова е дезинформација. 500.000 евра се огромна сума за мене. Не можам да видам 5.000 евра во кеш, не па толку, изјавил Димитриовски за „Лидер“.

Back To Top