skip to Main Content

Дарио Николовски, директор на Студентските домови, гостин во Студио 1

Дарио Николовски, директор на Студентските домови, гостин во Студио 1
  • 25.04.2018

Дали сегашните услови за живот во студентските домови се достојни за живот?

Дарио Николовски, директор на Студентксите домови e гостин во денешното издание на Студио 1 на 1ТВ.

Николовски најавува проекти што ќе ги подобрат условите за престој во студентските домови.

Погледнете го видеото:

Back To Top