skip to Main Content

Дали и како српските служби му помогнаа на Груевски во бегството – 1ТВ директно од Белград го открива патот на експремиерот

Дали и како српските служби му помогнаа на Груевски во бегството – 1ТВ директно од Белград го открива патот на експремиерот
  • 14.11.2018

Дали Србија е земјата по која транзитирал поранешниот премиер Никола Груевски до конечната дестинација?  1ТВ директно од Белград ги открива трагите на сега – бегалецот Груевски.

Дали и како српските служби му помогнаа на Груевски во бегството? Дали поддршката и нескриените симпатии на српскиот претседател ги отворија вратите за екс премиерот? Кој му го покажал патот на Груевски до Будимпешта? Вмешаноста на БИА во бегството?

Следете го јавувањето на нашиот репортер кој тргна по трагата на побегнатиот Груевски.

Првата точка според информации на 1ТВ е престолнината на Република Србија, Белград.

Екипа на 1ТВ од денеска е во Белград од каде што ќе се обидеме да ја откриеме вистината за патот на бегството на Груевски.

Back To Top