skip to Main Content

Груевски на Фејсбук: „Главата горе, доаѓаат подобри времиња“

Груевски на Фејсбук: „Главата горе, доаѓаат подобри времиња“
  • 23.05.2018

На Фејсбук профилот на Груевски беше објавена пораката „Главата горе, доаѓаат подобри времиња!“

Back To Top