skip to Main Content

Голема полициска акција во близина на ресторанот Кораб!

Голема полициска акција во близина на ресторанот Кораб!
  • 30.09.2019

Голема полициска акција во близина на ресторанот Кораб, се проверуваат автобусите број 56, пишува весникот Лајм.

Според првичните информации, станува збор за големи полициски претреси во близина на ресторанот Кораб на стариот пат Скопје – Тетово.

Сите автобуси со број 56 се стопираат и се контролираат од полицијата, но и причините за тоа сè уште не се познати!

фото:архива

Back To Top