skip to Main Content

Гледачите со нетрпение чекаат „Чуму“ да се врати на екраните

Гледачите со нетрпение чекаат „Чуму“ да се врати на екраните
  • 11.09.2018

Во вонредната „Една минута“ на 1ТВ, контактиравме со гледачите за да го слушнеме нивното мислење за враќањето на „Чуму“ со Александар Чомовски. Директно од вас слушнавме сугестии за тоа што се треба да содржи новото „Чуму“, но и што се треба да направиме за подобар производ.

Back To Top