skip to Main Content

Гаши: Беса ќе стане прв избор на Албанците (ВИДЕО)

Гаши: Беса ќе стане прв избор на Албанците (ВИДЕО)
  • 10.06.2018

Разочарани сме и ние и граѓаните од поделбата на Беса, но ако покажеме добри резултати со нашата работа во Владата, Беса ќе стане прв избор на Албанците, вели Африм Гаши, претседател на движењето Беса, во неделното интервју на РСЕ.

Тој вели дека соработката со ДУИ во Владата ќе биде тешка, а се надева и дека нивната партија во Собрание ќе расте.

Back To Top