skip to Main Content

(Видео) Отворено Студио 1 на 1ТВ: Апостолската посета на папата на Северна Македонија

(Видео) Отворено Студио 1 на 1ТВ: Апостолската посета на папата на Северна Македонија
  • 07.05.2019

Со отворена програма во живо, 1ТВ во целост ви ја пренесува посетата на поглаварот на Римокатоличката црква, папата Франциск.

Back To Top