skip to Main Content

Во Гевгелија голем пожар на градската депонија лоцирана во југоисточниот дел на градот

Во Гевгелија голем пожар на градската депонија лоцирана во југоисточниот дел на градот
  • 03.04.2019

И во Гевгелија голем пожар на градската депонија лоцирана во југоисточниот дел на градот. Противпожарните екипи со навремена реакција успеаа да го стават под контрола но стравуваат дека истиот повторно може да биде активиран бидејќи се уште не се утврдени причините за негово избивање.

Back To Top