skip to Main Content

Водителскиот пар Стефан Лазаров и Николина Славковска гости во „1 минута на 1ТВ“

Водителскиот пар Стефан Лазаров и Николина Славковска гости во „1 минута на 1ТВ“
  • 06.09.2018

Водителскиот пар Стефан Лазаров и Николина Славковска  на забавната емисија  „Ексклузив“ вечера во 20 часот ќе бидат гости во емисијата „ 1 минута на 1Тв“.

Стефан и Нина ќе одговараат на прашањата кои ќе им ги поставуваат гледачите во живо, а младите водители ќе го објаснат и концептот на новата естрадна емисија „Ексклузив“.

Се разбира, вашите прашања до двајцата водители можете да ги поставувате и вие.

Back To Top