skip to Main Content

Владеењето на Заев во фокусот на „Печат на неделата“ со Сашо Орданоски

Владеењето на Заев во фокусот на „Печат на неделата“ со Сашо Орданоски
  • 29.04.2018

Зоран Заев и неговиот стил на владеење ја одбележаа минатата недела и се тема на денешниот „Печат на неделата“ со гостите Александар Чомовски, Бранко Героски и Васко Попетрески.

Back To Top