skip to Main Content

Вистината за смртта на малата Тамара – гледајте „Лица“ со Анета Кочишки

Вистината за смртта на малата Тамара – гледајте „Лица“ со Анета Кочишки
  • 16.04.2018

Животната приказна на Жаклина Димовска, мајката на малата Тамара, која поради докторска и системска негрижа прерано го изгуби својот живот. Како е да се живее со таква загуба и што е тоа што се уште ја прави силна?

Back To Top