skip to Main Content

(Видео) 1ТВ во Подгорица: Разговор со главниот уредник на „Вјести“ за случајот „Бегство на Груевски“

(Видео) 1ТВ во Подгорица: Разговор со главниот уредник на „Вјести“ за случајот „Бегство на Груевски“
  • 17.11.2018

Екипата на 1ТВ трет ден е во Црна Гора една од земјите кои Груевски ги минал на својот пат кон крајната дестинација, Будимпешта. Гостин на Влатко Чаловски во Вестите на 1ТВ беше главниот уредник на црногорски „Вијести“ Срдан Косовиќ, медиумот кој прв ја објави информацијата за тоа дека рутата на Груевски започнала прво со влез во Албанија, па потоа низ Црна гора кон финалната дестинација Будимпешта.

Целиот разговор со Косовиќ погледнете го во видеото.

Back To Top