skip to Main Content

(Видео) Фактите се оружјето на Македонскиот инсајдер

(Видео) Фактите се оружјето на Македонскиот инсајдер
  • 28.01.2019

Тимот на Македонскиот инсајдер ве охрабрува и ви ветува аргументирани досиеја. Фактите се оружјето на Македонскиот инсајдер.

Кој е најмоќниот олигарх близок до сите власти? Досие 005 – Бетонска терапија.

Кои се адвокатите на ѓаволот?  Досие 006 – Адвокатски паушали.

Шверц на високо акцизни стоки… Досие 007 – Царинска чајџилница.

Има ли камати без полиција? Досие 008 – Лихварство и ликвидација.

Јас сум Македонскиот инсајдер. Стартувам на 17. 02. 2019 година во 22 часот.  Поткуп на прифаќам, на уцени и закани не потклекнувам!

Back To Top