skip to Main Content

(Видео) Се слави победа на Пендаровски – зурли и тапани пред седиштето на СДСМ

(Видео) Се слави победа на Пендаровски – зурли и тапани пред седиштето на СДСМ
  • 05.05.2019

Вистинска еуфорија и победничка атмосфера владее вечерва на Бихаќка каде голем број на симпатизери на СДСМ почнаа да ја слават победата на Стево Пендаровски.

видео:центар.мк

Back To Top