skip to Main Content

(ВИДЕО) Орбан до новинарите: Одговорите околу статусот на Груевски барајте ги кај адвокатите

(ВИДЕО) Орбан до новинарите: Одговорите околу статусот на Груевски барајте ги кај адвокатите
  • 15.11.2018

Премиерот на Унгарија Виктор Орбан, на новинар од унгарската телевизија „24“ за азилот на Груевски му порача одговор да побара кај правни експерти.

„Тоа е правно прашање, одговорот побарајте го кај адвокатите“, кажа Орбан запрашан да ги објасни основите на Груевски за престојот во Унгарија и бaрањето за политички азил.

 

Back To Top