skip to Main Content

(Видео) Заев: Мицкоски на власт? Мало сутра!

(Видео) Заев: Мицкоски на власт? Мало сутра!
  • 27.10.2019

Премиерот Зоран Заев од Прилеп порача дека целиот свет го призна тоа што Македонија го сработила во изминатите две години.

– Само Мицкоски се радува оти претседателот Макрон донел ваква одлука.

Абе човек државата, државата наша е тоа, само тој среќен целиот исполнет, еве не бидна датумот. И што дека не бидна датумот, мисли дека тоа ќе го донесе на власт. Мало сутра, му порача Заев на Христијан Мицкоски

Back To Top