skip to Main Content

(Видео) Гори депонијата спроти „Систина“

(Видео) Гори депонијата спроти „Систина“
  • 03.04.2019

Попладнево е опожарена депонијата во Карпош, од спротивната страна на болницата „Систина“, кај хотелот „Александар Палас“.

Информацијата ја потврди МВР, а засега се уште не се знаат причините за пожарот.

Наведоа дека пожарот избил на депонија, посочувајќи дека пламените јазли зафатиле отпад и сува трева.

На терен се исратени четири возила за гаснење на пожарот.

Back To Top