skip to Main Content

Вечерва седница на Централниот одбор на СДСМ

Вечерва седница на Централниот одбор на СДСМ
  • 18.07.2019

Централниот одбор на СДСМ вечер  во 18 часот ќе одржи седница во партиското седиште. Од СДСМ соопштија дека седниците на Централниот одбор се работни и најавија дека за заклучоците и одлуките на ЦО ќе ги информираат медиумите по завршување на седницата.

На последната седница на ЦО на СДСМ  во Охрид, меѓу останатото, беа избрани нови членови на Извршниот одбор, организациски секретар, како и нови членови  на ЦО.

Back To Top