skip to Main Content

Веселинов: Ѓорге Иванов е последната метастаза на македонската влада

Веселинов: Ѓорге Иванов е последната метастаза на македонската влада
  • 15.06.2018

„Јасен знак е одбивањето на Борисов да се сретне со македонскиот претседател, ние целосно го поддржуваме.

Македонската изолационистичка политика не може да продолжи“- коментира Искрен Веселинов од Обединетите патриоти, за бугарска Нова ТВ, пренесува фактор.

Ѓорге Иванов е последната метастаза на таа влада која го насочуваше македонскиот народ против сите свои соседи, изјавил Искрен Веселинов.

Back To Top