skip to Main Content

Верушевски: Груевски го организираше прислушкувањето заради патолошка желба да остане на власт

Верушевски: Груевски го организираше прислушкувањето заради патолошка желба да остане на власт
  • 10.10.2019

Поранешниот разузнавач, Зоран Верушевски, денеска, на рочиштето за „Таргет Тврдина”, изјави дека Никола Груевски треба да биде првообвинет во овој случај.

Според Верушевски, Груевски поседува голем број бомби и нив ги користи за да обезбеди повластен статус.

Тој оцени дека Груевски го организирал прислушувањето заради својата патолошка желба да остане на власт.

Back To Top