Бугарија, „без фаул“ – напротив, извади црвен картон за евроинтеграциите на С. Македонија

Изминативе седум дена во поглед на надворешната политика, беа меѓу „најжешките“ седмици што Македонија ги имала од осамостојувањето досега. Во исчекување на тоа што ЕУ ќе го реши следната седмица за доделување датум за почеток на преговорите за приклучување кон … Continue reading Бугарија, „без фаул“ – напротив, извади црвен картон за евроинтеграциите на С. Македонија