skip to Main Content

Бубашваба пишува

Бубашваба пишува
  • 04.07.2019

Почнувајќи од денеска на 1тв.мк ќе може да ја читате нашата „Бубашваба“.

„Секоја моја колумна ќе ве изненадува сѐ повеќе. Јас, вашата Бубашваба, успеавам да се протнам секаде, да намирисам сѐ…

За некои јас ќе бидам кошмар, а некои слатко ќе ги насмеам.

Едно е сигурно – никој нема да остане рамнодушен“.

Срдечен поздрав,

Вашата Бубашваба

Back To Top