skip to Main Content

Бригите Бирлајн: Заев и Рама изгледаа многу разочарано

Бригите Бирлајн: Заев и Рама изгледаа многу разочарано
  • 18.10.2019

Новата федерална канцеларка на Австрија Бригите Бирлајн денеска се сретнала со македонскиот и албанскиот премиер, Зоран Заев и Еди Рама, кои, како што рече Бирлајн, биле разочарани од пропаднатиот обид за почеток на преговорите со Македонија и Албанија.

-Утрово веќе се сретнав со премиерите на двете држави и го искажав моето разочарување. И македонскиот и албанскиот лидер изгледаа многу разочарано – рече таа.

Back To Top