Блокадата на Македонија го води Макрон во судир со Меркел!

Германските весници вечерва излегоа со речиси идентични наслови во извештаите од состанокот на министрите на ЕУ во Луксембург. Агенцијата Ројтерс прогнозира судир меѓу Макрон и Меркел поради преговорите со Македонијa. Печатот во Германија во вечерните онлајн изданија речиси едногласно ја … Continue reading Блокадата на Македонија го води Макрон во судир со Меркел!