skip to Main Content

„One Love Tour“ по трет пат во Скопје

„One Love Tour“ по трет пат во Скопје
  • 25.09.2019

Една љубов преку границите на Македонија и Бугарија. Најдоброто од двете држави за сите генерации!

На 27 септември, „One Love Tour“ 2019 гостува во Скопје и го носи најдоброто од двете држави за сите генерации. „One Love Tour” се организира трета година по ред, а организатори се Иноватива и Medium Station.

На плоштадот Мајка Тереза пред платото на МОБ ќе настапат Слаткаристика, Графа- Владимир Ампов, Нокаут, Криско, Либеро Бенд и Дј Оки Доки.

„One Love Tour“ е во рамки на фестивалот „Skopje Wine Expo” 2019, кој започнува утре, а ќе трае до сабота.

Back To Top