skip to Main Content

„Мала Италија патува” на платото пред НОБ

„Мала Италија патува” на платото пред НОБ
  • 18.09.2019

Италијански, француски, латино и џез-звуци  се на програмата на петтиот концерт „Мала Италија патува” кој ќе се одржи вечер од 19.30 часот на отворено на платото пред Националната опера и балет.

Изведувач и иницијатор на проектот е Павле Камилоски кој пред публиката ќе настапи со шансони, канцони и  познати џез-песни.

Back To Top