skip to Main Content

„Лица“ – Прво интервју на Марина Туцаковиќ по неколку месечната борба со канцерот

„Лица“ – Прво интервју на Марина Туцаковиќ по неколку месечната борба со канцерот
  • 28.11.2018

Во понеделник во „Лица“ ќе гледате – прво интервју на Марина Туцаковиќ по неколку месечната борба со канцерот. Една од најпознатите текстописци на овие простори отворено за сите свои радости, предизвици, болки….

Гледајте „Лица“ во понеделник – 21 часот – 1ТВ

Back To Top