skip to Main Content

Изложба на „Уметничка меѓународна група со пријателите“

Изложба на „Уметничка меѓународна група со пријателите“
  • 20.08.2019

Во Домот на култура „Илинден“ денеска ќе биде отворена изложба на слики во рамките на проектот „Уметничка меѓународна група со пријателите“.

На изложбата што ќе ја отвори сликарката од Русија, Олга Панкина, ќе бидат застапени 15 уметници од Велика Британија, Русија, Бугарија, Кореја, Романија, како и од нашата земја, со околу 40-на дела.

Back To Top